Contact

 

Bucuresti, Sos. Orhideelor 31-33 / Calea Giulesti, Nr. 2

Tel. 021-316.87.00, 021-316.87.02, 021-316.87.04
Fax. 021-316.87.01

360 Magazine

Parcare gratuita


         ANUNT IMPORTANT


       Incepand cu data de 18.05.2020 se redeschide Complexul Comercial IDM Basarab, in conformitate cu recomandarile autoritatilor si institutiilor relevante. Clientii vor fi obligati sa respecte reguli stricte in interiorul complexului, cum ar fi: verificare temperaturi, distantarea fizica, purtarea echipamentelor de protectie, si dezinfectarea.


     

          Anunt important


      PENTRU CA RESPONSABILITATEA SI SOLIDARITATEA CONTEAZA ACUM


                                Stimati clienti si colaboratori           Situatia actuala ne impune tuturor sa actionam responsabil si sa luam masuri consecvente.

          Pentru noi, sanatatea dumneavoastra este o prioritate absoluta. Desi nu am facut - o niciodata de 26 de ani, Centrul Comercial IDM Basarab se inchide pana la noi dispozitii.

          Va asteptam cu drag in data ce situatia o va permite .

          Speram sa ne revedem in curand si va multumim pentru intelegere.

          Va dorim sanatate si va rugam sa aveti grija de dumneavoastra si de cei dragi.

                                 Salutari cordiale.

                                 Echipa dumneavoastra.

                                 Centrul Comercial IDM Basarab

        

                         
IMPORTANT!


       Masuri suplimentare pentru limitarea si prevenirea contaminarii cu coronavirus in Centrul Comercial IDM Basarab
     14.03.2020
    

      Conducerea Centrului Comercial IDM Basarab pune pe primul loc siguranta clientilor si angajatilor sai, iar aceasta masura a fost luata cu scopul de a preveni raspandirea noului virus.

     Am luat o serie de masuri suplimentare de preventie: au fost montate dispensere cu gel dezinfectant fara clatire pe baza de alcool si clor, sapunul de la toalete este sapun dezinfectant.     

    De asemena, a fost crescuta frecventa zilnica a utilizari dezinfectantilor. La fiecare ora personalul dezinfecteaza toate suprafetele ce intra in contact cu noii clienti: manerele de la usi, baluatradele scarilor, robinetii chiuvetelor, liftul.

    Clientii sunt incurajati sa acorde o atentie sporita igienei personale si sa isi dezinfecteze frecvent mainile, folosind dispenserele cu dezinfectant.

    Pentru o informare corecta cu privire la masurile preventive ce se impun, recomandam clientilor nostri sa urmareasca surse credibile si autorizate, precum informarile oficiale ale Ministerului Sanatatii.